15 berichten.
Martin van Grieken Martin van Grieken uit Streefkerk schreef op maart 9, 2022 om 10:19
Frits heeft de verbouwing van onze benedenverdieping voor zijn rekening genomen. En het resultaat is wederom prachtig. Wij zijn er heel blij mee. Daarnaast is het altijd een verademing om te werken met een vrolijke vent die gewoon zijn afspraken nakomt en zorgt dat de juiste vakman op het juiste moment komt opdagen.
Laura & Pieter Paul Laura & Pieter Paul uit Amsterdam schreef op juli 15, 2021 om 09:48
Frits heeft, met hulp van Arnold, ons huis in Amsterdam-Oost volledig gerenoveerd. We herkenden het niet meer terug! In positieve zin ­čÖé We stonden versteld van het vakmanschap en de preciezie waarmee de heren te werk zijn gegaan. We wonen nu inmiddels 1,5 jaar in het huis en genieten er iedere dag van. Ontzettend veel dank!
Ben en Jeanette Slootjes Ben en Jeanette Slootjes uit Lopik schreef op april 5, 2021 om 13:06
In januari heeft Kwareno bij ons een verandadak geplaatst. Wat een geweldig team zijn de mannen, ze hebben goed meegedacht met onze wensen en hebben diverse oplossingen bedacht voor onze tussentijdse problemen. Er is geen sprake van een 9 tot 5 mentaliteit en brengen een hoop gezelligheid met zich mee. Het werk is naar onze volledige tevredenheid uitgevoerd en wij zijn superblij met het eindresultaat. Bedankt mannen voor het realiseren van een plek waar wij nog vele uren van kunnen genieten!!!
Magda en Dominik den Butter Magda en Dominik den Butter schreef op januari 18, 2021 om 12:25
Je kan ergens bar tegen op zien , dat hadden wij met de verbouwing van onze gehele beneden verdieping. Achteraf nergens voor nodig alles liep op rolletjes. De klik met Frits en Arnold was vanaf dag 1 top. Aanpassingen/veranderingen/ adviezen/meedenken alles in goed overleg. Ze nemen er echt de tijd voor en houden niet van half werk. Alles moet perfect zijn en als het even tegen zit gaan we gewoon even wat langer door. Denken in oplossingen dat is waar de mannen voor staan en dat geeft rust. Het snel kunnen schakelen en de goede communicatie met de rest van de werklui(stucadoor/elektricien/airco bedrijf) maakte de verbouwing bijna een feestje. En natuurlijk niet te vergeten de gezelligheid met elkaar daar denken we met plezier aan terug. Jongens dankzij jullie is het iedere dag heerlijk thuiskomen! Ontzettend bedankt hiervoor. een hartelijk groet van de fam. den Butter
Richard en Meliza Landzaat Richard en Meliza Landzaat schreef op augustus 23, 2019 om 15:19
Wat een verademing om weer eens met een (aannemers) bedrijf te maken te hebben die wel goed en snel communiceert, snel dingen kan en wil regelen, terugbelt, afspraken nakomt, dit ook nog eens (snel) schriftelijk bevestigd met aanvullende uitleg enz. enz. En hierbij ook nog eens kwalitatief hoogstaand vakwerk levert en de boel netjes houdt en weer netjes achterlaat en hierbij ook nog eens aan het klantbelang denkt (toch nog even vlak voor hun vakantie een zonnescherm en rolluik plaatsen op de door Kwareno geplaatste klapraam op de slaapkamer van mijn dochter, zodat zij fatsoenlijk kan slapen 's avonds zonder dat het te licht is). Bedankt Kwareno voor het ( zo snel en keurig )uitvoeren van de opdracht, we zijn er erg blij mee en erg tevreden met het resultaat, maar ook tevreden met de manier waarop jullie dus met de klant omgaan ( doen wat je beloofd, even bellen om dingen kort te sluiten, goede communicatie enz. enz.), Daar kunnen heel veel andere (klus)bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bovenal is Frits (en zijn collega ook trouwens)ook nog eens een hele joviale jongen en prettig om dingen m.b.t de klus af te stemmen i.t.t. sommige andere gasten van klusbedrijven die vaak de houding hebben dat zij het allemaal het beste weten, zonder echt af te stemmen met klant en alleen maar z.s.m. hun rekening betaald willen zien. Dit is een hele lange positieve beoordeling, maar dit is het me waard geweest. Binnenkort willen wij ook onze badkamer laten renoveren, driemaal raden wie wij hiervoor gaan vragen....
Dennis en Annelies van Westing Dennis en Annelies van Westing schreef op juni 3, 2019 om 22:24
Wat een vakmannen! We zijn super tevreden over onze verbouwing op de begane grond. Waarbij niets teveel was. Het plaatsen van een staalconstructie, die eerst dmv een kraan over ons huis moest worden gehesen, was spannend. Maar dat ging super en het sloot goed aan. Het is echt prachtig geworden. Frits en zijn team denken mee, werken precies, hebben echt oog voor detail, gebruiken hoge kwaliteit materialen en zijn altijd positief en vrolijk. Super bedankt voor jullie werk!
Wim en Connie verheul Wim en Connie verheul schreef op mei 18, 2019 om 18:20
Wij zijn zeer tevreden over Kwareno. Bij ons zijn nieuwe kunststof kozijnen en dakramen geplaatst op de bovenverdieping. Van het begin gesprek tot aan de laatste afwerking zijn wij zeer tevreden. Alles was keurig in orde. Nette duidelijke offerte enz. Er wordt gekeken en besproken wat de beste oplossing is om het tot een mooi resultaat te laten komen. Wij zullen Kwareno zeker aanbevelen.
Ida en Ad Weldam Ida en Ad Weldam schreef op december 14, 2018 om 13:12
Frits heeft ons uit de brand geholpen. Je heb met je team geweldig werk geleverd. Je was tijdens de renovatie 'n rots in de branding voor ons. Dit is nog een bedrijf wat afgesproken is ook goed uitvoert. Zeer tevreden over de vlotte service ! Vriendelijke groeten Ida en Ad Weldam -14-12-2018.
Guusje en Pieter Guusje en Pieter schreef op september 19, 2018 om 12:07
- netjes werken -afspraken goed nakomen -vriendelijke benadering -meedenken om tot een goed resultaat te komen Zo een paar opmerkingen waaruit blijkt dat we zeer tevreden zijn over het eindresultaat van de vernieuwing van badkamer en toilet.
Saskia Weldam Saskia Weldam schreef op mei 13, 2018 om 21:23
Frits heeft bij ons vakwerk geleverd met zowel aandacht voor het grote geheel van de bouw als alle details! Vanaf het moment van de eerste plannen tot het eindresultaat in het voorjaar van 2018 was het enorm fijn om Frits en zijn collega's in en om het huis te hebben werken. Frits heeft bij ons een grote verbouwing gedaan: garage, 2 kamers boven, bijkeuken en schuur zijn afgebroken, volledig opnieuw opgebouwd en uitgebouwd. Daarna is het gehele dak gerenoveerd, inclusief de dakkapellen. We zijn enorm blij met het eindresultaat! Nieuwe, prachtige ruimtes en een volledig geïsoleerd huis! Frits is niet alleen zeer kundig in bouwen, maar ook in het sturen en begeleiden van het gehele proces. Frits had altijd zicht op wat er gaande was en wat er nog moest gebeuren. Daarnaast kwam hij met goede adviezen en kon hij onze wensen omzetten in mooie bouw. Wij hebben het erg gewaardeerd dat Frits altijd heel netjes werkt en zijn afspraken nakomt! Ook de elektricien, stukadoor, metselaar en loodgieter die door Fits geregeld worden zijn stuk voor stuk mensen die goed werk leveren. Kortom, Frits heeft vakwerk geleverd!
Marieke Vreeswijk Marieke Vreeswijk schreef op mei 8, 2018 om 15:31
Frits heeft 8 jaar geleden bij ons een aanbouw gebouwd en een verbouwing uitgevoerd van de gehele beneden verdieping. Altijd in goed overleg en netjes. Wel zo fijn als je zelf nog steeds boven in het huis woont. Het heeft ons een mooi afgewerkte living opgeleverd met een prachtige lichtstraat met een zeer hoog afwerkingsniveau. Inmiddels heeft hij boven ook het een en ander mogen doen. Weer zijn we zeer tevreden. Bij de familie is Frits inmiddels ook bekend en heeft hij bijvoorbeeld een schuin overstek met profiel prachtig gerestaureerd. Frits, we houden contact, we zullen nog wel vaker inschakelen!
Ernst van Sandwijk Ernst van Sandwijk schreef op december 30, 2017 om 20:49
Het is al weer 2 jaar geleden dat dit "zonnetje" bij ons de complete beneden verdieping heeft verbouwd, in een tijd waar ik zelf super druk was met mijn eigen werkzaamheden , heeft hij ons compleet ontzien van bouw stress ! Samen met zijn "collega" ondernemers heeft hij "vakwerk" geleverd. We begonnen met een klein plan, maar al lopende het werk, kwamen er wat verrassingen te voorschijn in ons uit 1968 stammende huis. Zonder een onvertogen woord heeft hij al zingend, de zaken tot een goed einde weten te brengen. Wat heeft hij bij ons gedaan : Achterpui : Alle kozijnen en openslaande deuren vervangen inclusief glas. Uitbouw : Bouwkundige aanpassing van de draagconstructie (staal) verlengd, EPD dakbedekking met nieuwe dak doorvoer, trespa afwerking aan de buitenzijde vernieuwd. Voorpui : Alle kozijnen en de voordeur vervangen inclusief glas. Woonkamer : Doorloop vanuit de gang gesloten, al het elektra is vernieuwd, nieuwe groepen kast voor het gehele huis, inclusief extra stroom groepen voor mijn kantoor. Keuken : alle voorbereidingen voor de nieuwe keuken, plafonds vernieuwd , nieuwe verlichting, nieuwe doorloop met deur gemaakt vanuit de gang. Algemeen : Nieuwe vloerplaten op onze "houten" vloer, alle muren super strak laten stuccen, en laten "behangen" , iets wat echt een aanrader is !! Ik zal vast iets vergeten zijn , maar deze allrounder is een alles kunner. We genieten elke dag , zonder enige zorg van ons huis. een Service bezoekje van de "Frits" is met grote spoed afgehandeld. Het was een kleine cosmetische aanpassing , maar Frits wilde dit niet laten zitten ! Een vakman met een hoog service gevoel, laat Frits zijn ding doen en geniet van "zijn Passie" Mariska natuurlijk super bedankt voor de correcte afhandeling van de facturen enz. En bedankt dat we je man een paar weken mochten "lenen" We hebben wederom een klus voor deze vakman in petto en kijken uit naar de tijd dat het "zonnetje" weer in ons huis "schijnt" Ik heb zelf ook een hoog service gevoel en oog voor detail , ben dus niet gauw tevreden, maar deze vakman past heel goed in ons "straatje". Vakman !!!
Jim Overbeek Jim Overbeek schreef op oktober 16, 2017 om 22:21
Deze zomer heeft Frits met meerdere collega's een uitbouw aan ons huis geplaatst. Geen allerdaagse uitbouw met twee wanden een pui en een stukje dak, maar een serieuze technische uitdaging. Samen met de constructeur en Frits zijn kennis en ervaring hebben we een manier bedacht om met staal en slimme technieken de complete onderverdieping anders in te richten. Omdat we toch in de rotzooi kwamen te zitten hebben we gelijk een veranda en berging laten aanbouwen. Een verbouwing brengt normaal veel stress en rotzooi met zich mee. Echter met Kwareno hebben wij het bijna ervaren als een feestje. De mannen zijn altijd vrolijk en opgewekt en hebben duidelijk plezier in hun werk. Extreem precies en serieus zorgen ze voor een waanzinnig hoge kwaliteit en afwerking. We genieten er elke dag van. Het was voor ons verbouwen of verhuizen... gelukkig hebben we voor het eerste gekozen want we gaan nooit meer weg. Nu weer even sparen en dan gaan we aan de volgende verdieping beginnen (misschien).
Jan en Annelies Baggelaar Jan en Annelies Baggelaar schreef op oktober 5, 2017 om 15:20
Frits heeft al heel vaak renovaties in ons huis verricht. We zijn iedere keer super tevreden, daarom laten we hem ook steeds weer terug komen. Hij geeft prima adviezen, werkt snel en erg netjes. Behalve uitstekende materialen, neemt hij ook altijd een heel goed humeur mee. En dat is ook belangrijk.
Frans Terpstra Frans Terpstra schreef op september 28, 2017 om 10:09
Beste Frits, Gedurende vele jaren heb jij het onderhoud van ons huis voor je rekening genomen. Vele grote en kleine projecten zijn door jou uitgevoerd en dit steeds tot onze grote tevredenheid. Vervanging van de boeidelen, vernieuwen van de dakgoten, aanbrengen van dakisolatie, kozijnen vervangen, schilderen van de buitenkant van het huis, betimmering van 3 slaapkamers, complete renovatie van de badkamer en nog vele andere zaken heb jij voor ons geregeld. Meer dan 15 jaar heb je met groot enthousiasme, humor en vakkennis dit alles bij ons gerealiseerd. Wij wensen je heel veel succes met al je nieuwe projecten.