Team Kwareno

Frits Kreijfelt

Mijn naam is Frits Kreijfelt, eigenaar van Kwareno Timmerwerk.
Van jongs af aan wist ik al dat ik timmerman wilde worden, iets opbouwen van begin, tot de afwerking.
Na de LTS heb ik gewerkt bij aannemersbedrijf van de Windt in Oudewater waar ik veel in de nieuwbouw werkzaam was.
Na 7 jaar ben ik overgegaan naar SG bouw, meer particulier werk, aanbouw/ verbouw. Hier heb ik ongeveer 3 jaar nauw samengewerkt met Arnold.
Het bleef toch kriebelen om voor mijzelf te gaan beginnen en samen met mijn vrouw besloten om de stap te zetten per 1-1-2004, dromen moet je immers zelf uit laten komen.
Ik hecht veel waarde aan het leveren van kwalitatief goed werk, door te werken met de betere duurzame materialen, maakt dat u lang kunt genieten van het door ons geleverde werk.
Het netwerk aan vaste klanten die we inmiddels opgebouwd hebben is mij veel waard, door mond tot mond reclame, via, via,  weten de “nieuwe” klanten wie KWARENO is en waar het voor staat.
Het meedenken met de klanten, het werk netjes en duidelijk verzorgen, met mijn eigen netwerk aan onder aannemers zoals bv elektra- stukadoor-schilder etc. zorgt ervoor dat ik zelf aanspreekpunt ben en blijf en de onderaannemers aanstuur, door de klant word dit als zeer prettig ervaren.
De diversiteit in werk vind ik leuk, van het renoveren van een monumentale boerderij tot het maken van een aanbouw, vervangen van het oude Velux dakraam tot het maken/ renoveren van een dakkapel of het bouwen van een Bed & Breakfast of toch liever het vernieuwen van kozijnen, niets is ons te gek. Nieuwsgierig? Bezoek eens onze foto gallerie.
Inmiddels ben ik vader van 3 kinderen, heb een hond en ben gek op kamperen.
Dat Arnold in 2018 bij mij in dienst is gekomen is een feest, we vullen elkaar perfect aan.

Mariska Kreijfelt

Mijn naam is Mariska Kreijfelt,  de “vrouw van…”
Frits heeft altijd de wens gehad om voor zichzelf te beginnen, uiteraard wilde ik hem hierin steunen en zijn we 1-1-2004 gestart met Kwareno Timmerwerk.
Om samen zicht op ons bedrijf te houden hebben we besloten dat ik zoveel mogelijk de administratie op me zou gaan nemen.
Op dat moment was ik zelf nog werkzaam binnen de gehandicaptenzorg, waar ik 18jaar met liefde en plezier heb gewerkt.
Na de komst van onze 3e spruit ben ik mij om gaan scholen tot doktersassistente en ben inmiddels opgeklommen tot regie assistente, werken in de zorg ligt het dichts bij mijn hart.
De combinatie van mijn eigen werk en het werken voor ons bedrijf is goed te doen, de afwisseling is leuk. en op deze manier doen we het echt samen.

Arnold Boerefijn

Mijn naam is Arnold Boerefijn, woonachtig in Montfoort met mijn vrouw en dochter.
Op mijn zestiende ben ik begonnen als timmerman bij een klussenbedrijf. Dit werk vond ik erg leuk en heb hier 4 jaar met veel plezier gewerkt.
Ik wist zeker dat ik in het “klanten werk” wilde blijven. De verschillende werkzaamheden en vooral contacten met klanten spraken mij erg aan.
Aansluitend het ik 27 jaar bij SG Bouw gewerkt in Oudewater en ook altijd allerlei soorten timmerwerk uitgevoerd.
Toen SG Bouw ophield te bestaan bood Frits mij aan bij hem te komen werken en dit heb ik met beide handen aangepakt en werk sinds 2018 met veel plezier bij Kwareno.