Onze Diensten

Nieuwbouw

Wij kunnen uw nieuwbouwproject van het begin tot het einde begeleiden. Bed & Breakfast, een boerderij/woning? Graag denken wij met u mee bij het creëren van een huis dat bij u past, waarin u kunt wonen, werken en ontspannen. Creativiteit en individualiteit zijn de nieuwe sleutelbegrippen in moderne woningbouw. Een huis dat leeft! Bekijk onze fotogalerij onder het kopje “Bed & Breakfast”

Aanbouw

Wilt u extra ruimte in uw woning creëren, maar ziet u een complete verbouwing niet zitten? Kies dan voor de plaatsing van een aanbouw. U kunt onder andere bij ons terecht voor de aanbouw van een: bijkeuken; extra garage; serre; woonkamer; dakkapel; kantoor; veranda. Heeft u geen idee wat voor u het meest gunstig is? Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en helpen u met het maken van de juiste keuze. Dankzij ons heeft u straks de aanbouw die compleet aansluit bij uw woonsituatie en wensen.

Renovatie & onderhoud

renovatie en onderhoud (ook van monumentale panden) is een apart specialisme. Door de jaren heen hebben we een schat aan ervaring opgebouwd op dit gebied. Van het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een aanbouw tot en met de renovatie van een monumentaal pand; uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen. Of u nu een nieuw dakkapel wilt, nieuwe kozijnen, een compleet nieuw dak, carport of terrasoverkapping. Graag denken wij met u mee om uw huis te verbouwen naar uw wensen en behoeften.